La Diputació de Tarragona acollirà una jornada centrada en l'excel·lència com a eina de transformació de les organitzacions

Se celebrarà dimarts 18 de juny i comptarà amb la participació de representants d'empreses reconegudes pel seu model de gestió

11/06/2019
Diputació
Tarragona
Comunicació
El Palau de la Diputació de Tarragona acollirà la jornada
El Palau de la Diputació de Tarragona acollirà la jornada

La Diputació de Tarragona acollirà dimarts 18 de juny la jornada de bones pràctiques "Eines d’Excel·lència en Gestió: inicis, present i futur" amb l'objectiu d'analitzar la transformació de les organitzacions que utilitzen el Model EFQM d'Excel·lència, que actualment ja en són prop de 50.000 a nivell mundial. La trobada està organitzada conjuntament amb el Club Excelencia en Gestión, qui recentment ha distingit la Diputació de Tarragona com una de les institucions Ambaixadores d'Excel·lència Europea 2018. A més, l'any 2017 es va convertir en la primera diputació de l'Estat en rebre el segell EFQM 500+ en reconeixement a la seva gestió.

A través d'una revisió dels inicis d'aquest model de gestió, ara fa 22 anys, de les experiències pràctiques de la implantació del model EFQM d'Excel·lència i de les novetats previstes del nou Model EFQM 2020, la jornada analitzarà quines han estat les claus del seu èxit i quins beneficis aporta a nivell organitzatiu. En aquest sentit, comptarà amb la participació de representants d'organitzacions que compten amb diferents reconeixement: Barcelona Drucker Society, la Universitat Politècnica de Catalunya, l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, l'Hospital Plató i la Diputació de Tarragona, entre altres. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, inaugurarà la jornada, en la qual també participarà Ignacio Babé, secretari general del Club Excelencia en Gestión. La jornada "Eines d’Excel·lència en Gestió: inicis, present i futur" és oberta al públic prèvia inscripció al web http://microsites.clubexcelencia.org/jornada_dip_tarragona.

El sistema de gestió de la Diputació de Tarragona ha estat distingit nombroses vegades per la seva excel·lència. En aquest sentit, va obtenir l'any 2010 el segell EFQM 300+; el 2014 va ser reconegut amb el segell 400+, i l'any 2017 va rebre el segell europeu de qualitat EFQM 500+. A més, l'Àrea de Coneixement i Qualitat de la institució compta ja amb el segell EFQM 600+.

El segell EFQM és una acreditació oficial atorgada per l'European Foundation for Quality Management (Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat) que permet avaluar les organitzacions, ajudant-les a identificar els punts forts i les àrees de millora en relació al seu sistema de gestió.

 

Etiqueta: 
Jornada
Galeria d'imatges