Presentació de l'estudi: Revisió del nomenclàtor d'Entitats i Nuclis de població de les comarques del Camp de Tarragona

El dimecres 4 de desembre a les 19 hores es presenta al Palau Bofarull de la Diputació l’estudi: Revisió del nomenclàtor d’Entitats i Nuclis de població a les comarques del Camp de Tarragona.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, el director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació al Camp de Tarragona, Àngel Xifré i el tècnic de la Fundació Món Rural, Eduard Trepat realitzaran la inauguració de l’acte.

Seguidament es realitzaran dues ponències, la primera sobre la necessitat d’un nou nomenclàtor d’entitats i nuclis de la població a càrrec del president de la Societat Catalana de Geografia i professor de la URV, Josep Oliveras. La segona serà a càrrec del catedràtic del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida i autor de l’estudi, Jesús Burgueño, que presentarà l’estudi “Revisió del nomenclàtor d’Entitats i Nuclis de població de les comarques del  Camp de Tarragona”.

Per acabar es permetrà un torn de preguntes i s’obrirà un debat, a les 20.30 hores finalitzarà la presentació. La inscripció és gratuïta, cal fer-la mitjançant aquest formulari.

Información

Día y hora: 
Miércoles, 4 Diciembre, 2019 - De 19:00 hasta 20:30
Dirección: 
Carrer Llovera, 15
432001  Reus
España