Trobades virtuals sobre Turisme inclusiu

Imatge dels webinars sobre Turisme inclusiu
Imatge dels webinars sobre Turisme inclusiu

La Diputació de Tarragona organitza un cicle de trobades virtuals sobre Turisme inclusiu en el marc del projecte PECT TurisTIC en família, co-finançat amb fons FEDER.  El cicle consta de 5 jornades i vol oferir un espai per a la reflexió i debat al voltant de les oportunitats i reptes que el turisme inclusiu suposa pels agents turístics de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

Els dies 22 i 24 de juliol els webinars s'adreçaran a les administracions locals i el 16 i 18 de setembre a empreses turístiques del sector privat.

El webinar del dia 22 de juliol ens permetrà conèixer la visió d’experts i entitats especialitzades  sobre les tendències en turisme inclusiu, tenint en compte el paper de les administracions locals.

Clica aquí - Inscripcions 22 de Juliol

El dia 24 de juliol debatrem sobre casos concrets de bones pràctiques de destinacions que han adaptat la seva oferta turística a les necessitats del turisme inclusiu.

Clica aquí - Inscripcions 24 de Juliol

El 16 de setembre experts i professionals reflexionaran sobre noves demandes i tendències del turisme inclusiu. A més, dues empreses tecnològiques explicaran quins productes i serveis estan desenvolupant per donar resposta a aquestes demandes des del turisme inclusiu.

Clica aquí - Inscripcions 16 de setembre 

La sessió del 18 de setembre tractarà sobre casos de bones pràctiques d'empreses i entitats que donen resposta a demandes del mercat sobre turisme inclusiu com ara càmpings, hotels i restauració.

Clica aquí - Inscripcions 18 de setembre 

El cicle es clourà el 2 d'octubre amb un taller on es treballarà en la identificació d'iniciatives concretes públiques i privades per impulsar el turisme inclusiu a les destinacions turístiques de la demarcació de Tarragona.

Clica aquí - Inscripcions 2 d'octubre 

Información

Día y hora: 
De Miércoles, 22 Julio, 2020 - 10:30 hasta Viernes, 2 Octubre, 2020 - 12:00
Dirección: 
  Tarragona
España