Intensa activitat de la Diputació de Tarragona a la xarxa viària de les Terres de l'Ebre

Recentment la institució intercomarcal ha finalitzat als Reguers el condicionament de dos trams de la carretera T-342 d’entrada al municipi

26/03/2013
Intensa activitat de la Diputació de Tarragona a la xarxa viària de les Terres de l'Ebre
Intensa activitat de la Diputació de Tarragona a la xarxa viària de les Terres de l'Ebre

La Diputació de Tarragona invertirà l’any 2013 més de 6 milions d’euros en la millora de la xarxa viària a les Terres de l’Ebre. Recentment la institució intercomarcal ha finalitzat als Reguers el condicionament de dos trams de la carretera T-342 d’entrada al municipi. Les obres han consistit en l’ampliació de la calçada i en l’eixamplament d’un pont sobre el barranc de la Cervera pels dos costats, fet que ha millorat considerablement la seguretat viària en aquesta via, que comptava amb trams perillosos d’amplada insuficient.

D’altra banda, els Serveis Tècnics Territorials de la Diputació estan duent a terme, actualment, la millora de la carretera TV-3409 d’accés a Camarles i el condicionament de la Travessera de Mora d’Ebre (T-324). Altres actuacions destacades que s’iniciaran aquest any 2013 a la xarxa viària de les Terres de l’Ebre són el condicionament de la T-301 de Tortosa a Bítem, la millora d’un tram de la carretera TV-3405 d’Amposta a Eucaliptus, la construcció d’una rotonda per ordenar el trànsit a la TV-3313, a Godall i la reparació del paviment en diverses carreteres de les comarques ebrenques. Totes aquestes actuacions representaran a la institució intercomarcal una inversió de més de 6 milions d’euros.

La Diputació de Tarragona treballa constantment en la millora de les carreteres de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre per tal d’optimitzar les comunicacions entre els municipis de la demarcació i vetllar per la seguretat de la ciutadania i la millora de la seva qualitat de vida.

Galeria d'imatges