El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull una exposició multidisciplinàra de l'Associació TARRACOART

La mostra es podrà visitar fins al proper dia 22 de febrer

24/01/2014
Cultura
Premsa
El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull una exposició multidisciplinàra de l'Associació TARRACOART
El Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull una exposició multidisciplinàra de l'Associació TARRACOART

Fins al proper dia 22 de febrer, el Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull una exposició multidisciplinària de l'Associació d'artistes de Tarragona TARRACOART. La mostra presenta les obres d'un conjunt d'autors que treballen modalitats i tècniques molt diferents, de gran diversitat i heterogeneïtat. Ana Soldevila, Avel, Claudio Bonachi, Emil Grigoras, Emma Folch, Henrika Vidal, Joan Salvat, Josep M. Solé, Juan Varea, Maria J. Sánchez, Marina B. Cubells, Maurici Montane, Miquel Bruno, Montse Ferreres, Nelson Branly, Solé Pedrol, Tomàs Palos i Tomàs Torné són els artistes que participen en aquesta mostra, on s'hi poden veure, sobretot, creacions de pintura, a més de fotografies i algunes creacions de joieria i escultura.

L'exposició l'ha inaugurat aquest vespre el vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Jordi Agràs; de la diputada Misericòrdia Dosaiguas; de la presidenta de l’Associació Tarracoart, Gemma Solé, i de la directora del Cor Xera, Mercè Pérez.

Albert Vallvé s’ha referit a l’associació TARRACOART com “un col·lectiu d’artistes que representa la nostra demarcació”, els ha agraït la seva tasca, i els ha encoratjat a seguir treballant com fins ara. Així mateix, Vallvé els ha ofert l’espai expositiu del Palau Bofarull per futures mostres col·lectives.

Al seu torn, Jordi Agràs, ha assegurat que el Palau Bofarull “es tracta d’un lloc privilegiat, que garanteix l’èxit de visites a l’exposició”. Malgrat els temps de crisi que estem travessant, ha manifestat, “la cultura no està en crisi, gràcies a la gent que, com vosaltres, fa aflorar la creativitat”.

Finalment, Gemma Solé ha agraït a la Diputació de Tarragona, en nom de tot el col·lectiu d’artistes “que ens hagueu donat suport i facilitat aquest espai del Palau Bofarull per exposar les nostres creacions”.

Tarracoart és una associació d’artistes de Tarragona que té com a principal objectiu la promoció i la difusió cultural de l’art. Aquest col·lectiu d’artistes tarragonins, cadascú amb la seva tècnica, (pintura, escultura, joieria, ceràmica i fotografia) ha obert un procés per trobar espais que permetin l’encontre entre artistes i públic, tant a Tarragona com a altres ciutats. Torredembarra, Sitges, Amposta, Barcelona, Madrid o Nova York són només algunes de les ciutats que han vist les creacions d’aquest col·lectiu.

Exposició TARRACOART al Palau Bofarull
Galeria d'imatges