La Diputació col·labora en la millora i promoció de l'emblemàtica església romànica de Sant Ramon del Pla de Santa Maria

El vicepresident primer de la institució supramunicipal, Albert Vallvé, hi inaugura la nova il·luminació exterior

01/08/2014
Cultura
El Pla de Santa Maria
Premsa
Acte inaugural dels nous llums
Acte inaugural dels nous llums

El vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé, en representació del president de la institució, ha participat en la inauguració de la nova il·luminació exterior de l'església romànica de Sant Ramon, al Pla de Santa Maria. Aquesta acció de millora a l'emblemàtic temple planenc ha comptat amb l'ajut econòmic de la Diputació de Tarragona. Vallvé ha visitat l'església acompanyat de l'alcalde del municipi, Mateu Montserrat, i d'altres membres de la Corporació municipal i d'entitats veïnals. L'acte ha congregat a nombroses persones a la plaça de Sant Ramon, on també s'ha ofert un refrigeri popular i una actuació musical.

El vicepresident primer ha destacat la importància de posar en valor els monuments i la història amb actuacions com la que s'ha materialitzat al Pla, una acció que d'altra banda potencia el caire turístic de l'església de Sant Ramon, bastida al segle XIII. Vallvé ha reiterat el suport de la Diputació als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, amb ajuts en àmbits ben diversos però que tenen com a denominador comú la contribució a la millora de la qualitat de vida dels seus habitants. De la seva part, l'alcalde del Pla de Santa Maria ha agraït el suport de la Diputació al municipi.

Prèviament a aquesta inauguració, les autoritats municipals han acompanyat Vallvé a una visita guiada al Centre d'Interpretació del Tèxtil, al recinte de "La Fàbrica".

Galeria d'imatges