Kai Gleusteen, violí. Catherine Ordronneau, piano

El duo Gleusteen-Ordronneau amb el violinista canadenc Kai Gleusteen, i la pianista francesa Catherine Ordronneau es va establir ràpidament com un dels més destacats duos en la interpretació del repertori per a violí i piano, havent actuat a Europa, Canadà, Estats Units i Àsia.

 

Estan reconeguts per la seva complicitat excepcional, tocant "sota el control d'una única intel·ligència "(Gramophone Magazine) i pel poder emocional de les seves interpretacions. La seva integral de les sonates de Beethoven en els darrers anys els han portat a escenaris prestigiosos com el Palau Esterhazy a Praga.

 

Aquesta temporada acaben de tornar de gires a la Xina, Canadà i l'Orient Mitjà. Van ser convidats a tocar amb la Bay Atlantic Symphony a Baltimore el Doble Concert de Mendelssohn, i en les properes setmanes, estaran de gira al Canadà.

Els dos músics són el cor i membres fundadors del cicle de concerts Kaimerata Concerts, ara en la seva vuitena temporada a Barcelona. Són professors al Conservatori Superior del Liceu, i a l'ESMUC de Barcelona.

Els seus treballs discogràfics han rebut caloroses crítiques per part de la premsa especialitzada internacional, entre altres van ser escollits discs excepcionals de la revista Scherzo a Espanya.

 

Programa

Primera Part

 

Sonatina en Sol Major, opus 100                                Antonín Dvořák

   Allegro risoluto

   Larghetto

   Molto vivace

   Allegro

 

Sonata per a violí i piano                                                Leoš Janáček

   Con moto

   Ballada

   Allegretto

   Adagio

 

 

Segona Part

Tres Preludis                                                                      George Gershwin

            (transcripció Jascha Heifetz)

 

Sonata per a violí i piano en re menor, opus 75      Camille Saint-Saëns

   Allegro agitato

   Adagio

   Allegro moderato

   Allegro molto