Programes de Garantia Juvenil dipta.cat

Impulsem l'emprenedoria entre els joves NOEF (no ocupats que no es troben en processos d'educació o formació) amb el programa de Garantia Juvenil dipta.cat.

Programa Garantia Juvenil
Programa Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea per reduir l'atur juvenil, en la qual la Diputació treballa a través de l'àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d'Ocupació. 

Aquests són els projectes que beneficiaran més d'un centenar de persones d'entre 18 i 29 anys del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que estiguin inscrits en el Programa Garantia Juvenil:

  • Jove, activa'tavaluem la teva situació i t'oferim suport, assessorament i orientació durant 4 mesos per ajudar-te a trobar feina.
  • Forma't i Emprèn amb:
  • Casa d'Oficis en Energies Renovables: els alumnes rebran formació relacionada amb les energies renovables i el manteniment d'edificis durant 5 mesos i formalitzaran un contracte de formació i aprenentatge de sis mesos. . 
  • Assessorament per a la creació d'empreses: analitzem la teva idea empresarial per formular un pla de negoci viable! 

La Diputació de Tarragona també col·labora amb l'Ajuntament de Tarragona en el programa L'esport, una oportunitat per a emprendre, que promou la creació d'empreses relacionades amb l'àmbit de l'esport, aprofitant l'impuls que els Jocs Mediterranis 2017 aportaran a aquest àmbit.

Qui pot participar

  • Joves, d'entre 18 i 29 anys, amb formació o sense, inscrits al Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquests són els requisits:
  • Tenir més de 18 anys i menys de 30 anys, en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud d’inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

Vols saber-ne més? 

Posa't en contacte amb la unitat de Polítiques Actives d'Ocupació, enviant un correu electrònic a pao@dipta.cat o trucant al 977 296 691. 

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Programes Integrals de Garantia Juvenil, regulats per l’Ordre EMO/319/2015 i d'acord amb els Programes Singulars, regulats per l'Ordre EMO/322/2015.

 

Programes de Garantia Juvenil dipta.cat
Galeria d'imatges