Als carrers, a les entitats, als ajuntaments, a les carreteres, als espais culturals, als indrets turístics, a les empreses, als nostres centres d'ensenyament... El blog de les 'Històries d'aquí' t'ha acostat a diversos àmbits i espais del Camp de Tarragona, de les Terres de l'Ebre i del Baix Penedès a través de l'experiència personal de ciutadans i ciutadanes que, de manera directa o indirecta, i de vegades sense ser-ne conscients, han vist millorada la seva vida gràcies a l'acció de la Diputació de Tarragona. En són exemple els casos de la Josefina i el Genís, de la Montse i la seva colla, o del Toni. Te'n recordes?

També hi hem aportat el testimoni de treballadors i treballadores de diferents àrees de la institució, que ens han explicat la seva tasca en favor del territori i de la seva gent. Així ho van fer el Nico, la Isabel o l’Amàlia.

Tot plegat ha donat forma i contingut a un blog amb una trentena d'històries de proximitat, que et convidem a rellegir, i a vuit vídeos amb altres històries que els seus protagonistes t’expliquen de viva veu. Endinsa-t’hi!

La Montse, l’Álex, l’Esteve, la Isabel, el Patrice, la Mayte… són alguns dels protagonistes de les ‘Històries d’Aquí’

La Diputació de Tarragona sempre és aquí, fent costat als nostres pobles i a la nostra gent. La nostra feina no s'atura mai: podria donar peu a mil i una històries més com aquestes. Disposa't a ser-ne el següent protagonista.

Quan ens necessitis, ens trobaràs Aquí!