Al teu carrer, a la piscina, al parc infantil, a la carretera, al teu ajuntament... La Diputació de Tarragona sempre és a prop teu, vagis on vagis. Sabràs que hi som quan vegis el nostre nou lema

o bé el nostre símbol rialler:

Però sobretot ho sabràs perquè veuràs millorat el teu entorn, el teu equipament, el teu servei. La tasca que desenvolupem dia a dia serveix de base a la nostra nova campanya institucional, que segur que ja deus haver vist a través de cartells o als mitjans de comunicació. Està protagonitzada per persones reals del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, conciutadans teus que han volgut expressar amb la seva imatge el que la Diputació fa per ells. També ben reals són els protagonistes d'aquest blog que estrenem i en el qual t'anirem explicant experiències de persones que, de manera directa o indirecta, i de vegades sense ser-ne conscients, veuen millorada la seva vida gràcies a l'acció de la Diputació de Tarragona.

La imatge del Sergio, operari de manteniment, encapçala aquest post. En aquest vídeo et presentem altres ciutadans que participen a la campanya: el Jordi, la Helle i la M. Teresa.

 

I en aquest, la resta de voluntaris i voluntàries de la campanya 'Aquí Diputació': El Josep Maria, l'Enric, la Laia i l'Àstrid.

 

Així doncs, ens trobem Aquí!