Cinema en versió original a l'Auditori Diputació: 'Quien te cantará'

L'Auditori Diputació acull la vuitena sessió de Cinema en Versió Original d'aquesta tardor amb la projecció de Quien te cantará, de Carlos Vermut. El cicle Cinema en Versió Original és fruit de la col·laboració entre la Fundació Catalunya La Pedrera, l’Associació Cultural Anima’t i la Diputació de Tarragona, que té per objectiu consolidar la programació estable de cinema en versió original a Tarragona.

Quien te cantará

Lila Cassen (Najwa Nimri) havia estat la cantant espanyola més exitosa dels anys noranta, fins que va desaparèixer misteriosament, de la nit al dia. Una dècada després es prepara per tonrar als escenaris però poc abans de la data esperada, pateix un accident i perd la memòria. Violeta (Eva Llorach), que gaudeix imitant la cantant com a via d'escapament de la seva realitat familiar, l'haurà d'ajudar a tornar a ser la gran estrella de la música espanyola que havia estat.

El cicle s'allargarà durant tota la tardor, del 29 setembre al 8 de desembre de 2019. Consulteu-ne tota la programació a: Fundació Catalunya La Pedrera. Cienma VO

Venda d’entrades a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (c/ Pere Martell, 2) 1 hora abans de cada activitat · 6 €

Informació

Dia i hora: 
Diumenge, 17 Novembre, 2019 - del 19:00 al 21:00
Adreça: 
Auditori Diputació
c/Pere Martell, 2
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona