Exposició 'Mirades del Món, amb obres realitzades per alumnat de centres educatius de Tarragona en el marc d'un projecte solidari

El Museu d'Art Modern de la Diputació acullirà les obres artístiques realitzades per infants de 7 centres educatius de Tarragona en el marc del projecte solidari 'Mirades del Món'.

Cada escola s’ha agermanat amb una entitat de cooperació al desenvolupament i han treballat units un país i una realitat diferent. Amb aquest projecte, s'ha volgut apropar els infants a diferents realitats de manera vivencial i experimental per tal que puguin reflexionar sobre les diferències i similituds de diverses parts del món.

El Col·legi Públic d'Educació Especial (CPEE) Sant Rafael de la Diputació a Tarragona és un dels centres que ha participat en aquest projecte, agermanat amb el Comitè de Solidaritat Óscar Romero. La resta de centres educatius que hi han format part són el Col·legi La Salle Tarragona amb ONG Proyde, l'Escola Pràctiques amb ONG Aldea Yanapay, l'Escola Campclar amb ONG Dream Nepal, El Serrallo amb Fundación Vicente Ferrer, l'Escola El Miracle amb ONG AfricaNDoto i el Col·legi Mare de Déu del Carme amb ONG Open Arms.
 

Informació

Dia i hora: 
del Divendres, 26 Març, 2021 - 12:00 al Diumenge, 11 Abril, 2021 - 20:00
Adreça: 
Museu d'Art Modern de la Diputació a Tarragona
C/Santa Anna, 8
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona