ECM Tarragona

Director del centre:
Víctor Santapau Salvador

Contacte

Adreça: 
Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona
Carrer Cavallers, 10
43003  Tarragona
Espanya
Telèfon: 
977 235 830 / 977 235 425
Fax: 
977 235 109

Demana cita prèvia

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació és un centre educatiu que ofereix serveis de formació musical als ciutadans perquè puguin:

  • Gaudir des dels seus inicis de la interpretació individual i en grup de la música clàssica.
  • Participar activament en activitats musicals.
  • Cursar estudis professionalitzadors desenvolupant qualitats personals que contribueixen a potenciar els valors humans. Entenem que l’educació musical té des de la infància arrels profundament humanes, en tant que és un art i no només una tècnica.

Cal destacar que ha estat el primer conservatori de Catalunya en obtenir la certificació ISO 9001, per la seva gestió i actualment està treballant en el Model d’Excel·lència EFQM.
Està ubicat a la Part Alta de Tarragona, a la Casa Montoliu , edifici que al llarg dels anys ha estat seu de diferents entitats polítiques i socials, i que finalment va ser adquirit per la Diputació de Tarragona a finals dels anys seixanta.
El centre imparteix programes d’Escola i Grau Profesional i potencia les formacions musicals com: l’orquestra, la banda, els conjunts de guitarra, els grups de cambra i cant coral, entre d’altres.