Relacions Institucionals i Protocol

Cap del Departament:
Araceli Fortuny Cassà
A/e responsable: 
afortuny@dipta.cat

Contacte

Adreça: 
Palau de la Diputació de Tarragona
Passeig de Sant Antoni, 100
43003  Tarragona
Espanya
Telèfon: 
977 296 605

Des de Relacions Institucionals i Protocol s'organitzen i programen les activitats de relacions externes i els actes públics de la presidència i dels diputats, en el vessant de relacions públiques i de protocol.

  • Organitza els actes propis de la Diputació, i coordina les activitats de les àrees i organismes de la Diputació, en matèria de protocol i de relacions públiques internes i externes.
  • És l'encarregada de tramitar la cessió de les sales de la Diputació, per a actes culturals i activitats sense ànim de lucre i per a exposicions.
  • Gestiona la concessió d'obsequis per a activitats esportives i culturals, organitzades pels ajuntaments i per les entitats i associacions sense ànim de lucre.
  • Presta assistència i assessorament en matèria de protocol a ajuntaments, consells comarcals i entitats del Camp de Tarragona, de les Terres de l'Ebre i del Baix Penedès. 

Relacions Institucionals i Protocol també és la unitat encarregada de la Imatge Visual Corporativa de la Diputació. A través de la Unitat d'Imatge Corporativa i Disseny Gràfic es gestiona la correcta aplicació de les normes gràfiques d'identificació visual de les àrees i entitats de la Diputació.