Cicle Gaudí

La Diputació de Tarragona se suma al projecte 'Cicle de Cinema Gaudí'. Un projecte impulsat per l'Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les diputacions catalanes, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Cada mes una pel·lícula catalana es projectarà a la pantalla de l'Auditori Diputació. Una programació amb 11 títols proposats per l'Acadèmia del Cinema Català.

Cada tercer dijous de mes, a les set de la tarda, una pel·lícula catalana a la pantalla de l'Auditori.

L'entrada té un cost de 4,5 € - amb descomptes per a col·lectius vulnerables. L'entrada és limitada a l'aforament de la sala i es podrà adquirir a partir d'una hora abans de l'inici de cada sessió, al mateix Auditori (no es faran reserves).

Programació del Cicle Gaudí a l'Auditori Diputació
28 d'octubreLes dues nits d'ahir
25 de novembreDonde caben dos
16 de desembreChavalas

les dues nits d'ahir28/10 - Les dues Nits d'Ahir

Direcció: Pau Cruanyes , Gerard Vidal Barrena
Guió: Eudald Valdi Roca , Ignasi Àvila , Pau Cruanyes , Gerard Vidal Barrena
Direcció de fotografia: Ignasi Àvila
Estrena: Març 2021
Durada: 84 min.
Gènere: Road movie

Intèrprets:
Arnau Comas , Judit Cortina , Oriol Llobet

Una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

 

 

 

25/11 - Donde Caben dos

Direcció: Paco Caballero
Guió: Paco Caballero, Daniel González, Eric Navarro, Eduard Sola
Direcció de fotografia: David Valldepérez
Estrena: Juliol 2021
Durada: 108 min.
Gènere: Comèdia

Intèrprets:
Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Luis Callejo, Anna Castillo, Pilar Castro, Álvaro Cervantes, Carlos Cuevas, Verónica Echegui, Miki Esparbé, Ricardo Gómez, María León, Melina Matthews, Ana Milán, María Morales, Jorge Suquet, Aixa Villagrán, Adriá Collado, Melani Olivares, Àngela Cervantes, Raúl Prieto, Alejandro Tous

Una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de la seva última relació amorosa, una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble, un grup d’amics amb ganes d’experimentar… Durant una nit, tots ells viuran situacions d’allò més picants en les quals mai haguessin pensat trobar-se.

 

 

chavalas

 

16/12 - Chavalas

Direcció: Carol Rodríguez Colás
Guió: Marina Rodríguez Colás
Direcció de fotografia: Juan Carlos Lausín
Estrena: 2021
Durada: 91 min.
Genère: Comèdia dramàtica

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues inseparables en l'adolescència, tornen a trobar-se al barri per reviure una autèntica i tragicòmica amistat. Una realitat que les obligarà a enfrontar-se a aquelles adolescents que van ser i a les dones que volen ser. Quasi sense adonar-se'n, s'ajudaran les unes a les altres a prendre decisions importants a les seves vides. El pas del temps i les diferències no és excusa per a què la seva amistat prevalgui per sobre de tot.
Galeria d'imatges