Cinema en família, tardor 2016

L'Auditori Diputació obre les seves portes a la imaginació dels més petits, amb aventures, màgia, diversió i fantasia a la gran pantalla.

 

La Diputació de Tarragona organitza un cicle de 'Cinema en família' amb la voluntat d'apropar el cinema menys comercial a casa nostra i pensat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Per les tardes de diumenge de tardor, a les 17.00 h a l'Auditori Diputació, hem programat un cicle de sis pel·lícules doblades al català i amb subtítols també en català per iniciar els infants en el llenguatge audiovisual; un format que persegueix l'objectiu d'introduir-los en el format de versió original, perquè més endavant puguin veure pel·lícules en VO subtitulades d'una manera espontània i natural.

 

Calendari de projeccions

DIA

PEL·LÍCULA

EDAT RECOMANADA
DURADA

6 de novembre

Alain Gagnol i Jean Loup

A partir de 7 anys

84'

13 de novembre

Rémi Chayé

A partir de 6 anys

81'

20 de novembre

[4 curtmetratges]

A partir de 4 anys

51'

27 de novembre

Tomm Moore

A partir de 4 anys

93'

4 de desembre

Pierre­ Luc Granjon i Pascal

A partir de 4 anys

52'

11 de desembre

Alê Abreu

A partir de 6 anys

80'

Les entrades es vendran una hora abans de la projecció a l'Auditori Diputació. Tenen un cost de 5€ i per la compra de més d'una entrada us podreu adherir a un descompte de 2 x 1.

Seguidament us detallem la sinopsi cadascuna de les pel·lícules. Podeu descarregar-vos el programa complet en el document adjunt

Clicant a sobre de la imatge en podreu veure el trailer.

.....................................................................................................................................................................................................................

Phantom Boy · Alain Gagnol i Jean Loup, 2015

Un misteriós gàngster desfigurat fereix l’Àlex, un inspector de policia que el segueix. Immobilitzat a l’hospital, l’Àlex fa amistat amb en Léo, un noi d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos. Com un fantasma, invisible per tothom, alça el vol i passa a través dels murs…
 

Phantom boy

Al sostre del món · Rémi Chayé, 2015

1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

Al sostre del món

Neu i els arbres màgics · 4 curtmetratges

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seves imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i Els arbres màgics ens fa somriure amb la seva tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus móns, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

Els curtmetratges que integren aquesta pel·lícula son:

  • Tigres enfilats, Benoit Chieux, 2014
  • El petit brot, Chaïtane Conversat, 2015
  • One, two, tree, Yulia Aronova, 2014
  • Neu, Antoine Lanciaux i Sophie Roze, 2015

Neu i els arbres màgics

La cançó del mar · Tomm Moore, 2014

En Ben i la Saoirse viuen en un far a la part més alta d’una petita illa, amb el seu pare, que per protegir­los dels perills de la mar els envia a viure amb la seva àvia a la ciutat. Allà en Ben descobreix que la seva germana petita és una selkie, una fada de la mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics del sortilegi que els va fer la bruixa dels mussols.
La cançó del mar
 

L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta · Pierre­ Luc Granjon i Pascal, 2008


Dos primers capítols de la tetralogia francesa Les quatre saisons de Léon, produïda pel prestigiós estudi Folimage. L’hivern s’abat sobre el regne i l’Ogre de les muntanyes s’emporta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic. Gràcies a en Lleó i els seus amics, tornaran tots a casa sans i estalvis. Però, a la primavera, algú enverina l’aigua de la ciutat i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnaval.
 
L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta
 

El nen i el món · Alê Abreu, 2013

Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-­lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.

El nen i el món

Organitza: Diputació de Tarragona - Cultura
Amb la col·laboració d' Anima't -Associació Cultural

Galeria d'imatges