Col·laboracions

Informació

  • Representació en la Taula per la Candidatura del "Priorat-Montsant-Siurana" com patrimoni Unesco amb els objectiu d'impulsar i desenvolupar la candidatura a la UNESCO del paisatge cultural i agrícola de muntanya mediterrània Priorat-Montsant-Siurana.
     
  • Adhesió a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat: xarxa de referència en matèria de sostenibilitat de Catalunya i ja són més de 200 municipis i entitats locals les que hi estan adherides. Es tracta d’una xarxa que vol promoure el desenvolupament sostenible, especialment mitjançant la participació, la cooperació i intercanvi d’experiències, la suma amb altres xarxes i associacions espanyoles i europees que treballin en el camp de la sostenibilitat, i la compartició de recursos.
  • Adhesió a la Declaració de Lleida per l’Educació Ambiental: acord que considera que l'educació ambiental és més essencial que mai per garantir una gestió ambiental municipal eficient i de qualitat. La Diputació de Tarragona, com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, col·labora per posar en pràctica projectes i iniciatives de millora, tant ambiental com socioeconòmica, per al nostre territori.  Les ciutats i pobles estem convençuts que l’educació ambiental és una font de creació de consciència, de valors i de coneixement basada en una nova relació entre les persones i el medi, i que és una eina imprescindible per generar corresponsabilitat en la ciutadania i nous models de governança participativa.

  • Adhesió a la Carta del Paisatge del Priorat: document de caràcter públic, voluntari i de compromís orientat a promoure la millora dels paisatges o de la qualitat de vida de les comunitats mitjançant l’establiment d’objectius, acords i estratègies de gestió, en què les parts signants es comprometen, davant la societat, a formar part d’un projecte col·lectiu i a treballar en conseqüència per a assolir els compromisos signats. Amb la signatura de la proposta de compromís a la Carta del Paisatge del Priorat, la Diputació de Tarragona contribuirà al desenvolupament equilibrat del territori.

 

A qui es dirigeix: 
Ens locals de les comarques de Tarragona i públic en general