Edificis singulars

Saló noble del Palau Bofarull

Palau Bofarull

El Palau Bofarull, construït el 1770 per l'arquitecte Francesc Bofarull és la seu de l'actual Escola de Música i Conservatori de Grau Mitjà de la Diputació a Reus i un espai cultural de primer ordre, amb una programació d’activitats i exposicions, durant tot l’any.

Vista aèria de la TAP

Tarraco Arena Plaça

La Tarraco Arena Plaça és un espai emblemàtic que la Diputació ha remodelat i transformat en un equipament que es posa a l’abast de tota la ciutadania.

Façana del Palau de la Diputació

Palau de la Diputació

El Palau de la Diputació, construït a la segona meitat del segle XIV, és l'edifici que avui allotja els serveis de govern administratiu de la Diputació.

Façana de la Casa Martí

Casa Martí

La Casa Martí és l'actual seu del Museu d'Art Modern de Tarragona, creat al 1976 per la Diputació a fi de conservar i mostrar el seu patrimoni artístic.

Pati de la Casa Montoliu

Casa Montoliu

La Casa Montoliu, situada a la part alta de la ciutat, és l'actual seu de l’Escola de Música i Conservatori de Grau Mitjà de la Diputació a Tarragona.

Interior Palau Oriol

Palau Oriol

El Palau Oriol, d'estil gòtic civil català, dels segles XIII-XVI, és l'actual seu de l'Escola de Música i Conservatori de Grau Professional de la Diputació a Tortosa.

Sala del Palau Climent, Tortosa

Palau Climent

Edifici de clara inspiració modernista, projecte del mestre d'obres Josep Maria Vaquer i Urquizu que va ser realitzat l'any 1910.

Pati interior

Palau Despuig

El Palau Despuig, igual que l’annex Palau Oriol, és un edifici representatiu de l’estil gòtic civil català dels segles XIII-XVI. Juntament amb el Palau Oriol, constitueix la seu de l'Escola de Música i Conservatori de Grau Professional de la Diputació a Tortosa.

Interior de l'edifici del carrer del Vent. Autor: Ramon Cornadó

Edifici del carrer del Vent

Seu de l’Escola d’Art i Disseny i ampliació de l’Escola de Música de la Diputació a Reus