Activitats lúdiques als centre d'educació especial de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

A les escoles Sant Rafael, Alba i Sant Jordi

02/12/2016
Educació
Tarragona
Comunicació
Activitat d'aquest divendres al Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi de Jesús-Tortosa
Activitat d'aquest divendres al Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi de Jesús-Tortosa

L'alumnat dels centres d'educació especial que la Diputació gestiona a Tarragona, Reus i Tortosa du a terme, aquest divendres, diferents activitats lúdiques amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra mundialment, aquest dissabte, per fomentar la participació plena i la igualtat d’oportunitats per a les persones que presenten diversitat funcional.

El primer dels centres a encetar les activitats ha estat el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi de Jesús-Tortosa, que aquest matí ha projectat un lipdub amb música de la cantant Maria Jacobs, a la sala d'actes. Així mateix, l'alumnat ha escrit desitjos i els han lligat a uns globus que després han deixat anar al pati.

A la tarda, el Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael, de Tarragona, participarà en l'acte organitzat per l'Ajuntament de Tarragona, a través del Consell Municipal de la Discapacitat, en diferents espais de la ciutat. L'escola de la Diputació participa al taller de percussió corporal, impartit per Kike Cuadros, de Percuriositat.

I al Col·legi Públic d'Educació Especial Alba, de Reus, també divendres a la tarda, es confeccionarà un mural representatiu d'aquesta diada. Hi participarà tot l'alumnat, pintant, estampant, retallant o dibuixant motius al·legòrics a aquest dia internacional i commemoratiu.

Etiqueta: 
Ensenyament
Galeria d'imatges