Ajuntaments i entitats turístiques de la Costa Daurada es promocionaran en fires nacionals, estatals i internacionals sota el paraigua de la Diputació

La propera fira en què participaran serà Fitur, a Madrid, del 18 al 22 de gener, segons preveu la reedició del 14è conveni Corner, signada aquest dilluns

16/01/2017
Turisme
Tarragona
Comunicació
El conveni Corner es va formalitzar ahir a la Diputació de Tarragona
El conveni Corner es va formalitzar ahir a la Diputació de Tarragona

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2017. Així ho estableix l'acord anual (conveni Corner) signat aquest dilluns al Palau de la Diputació de Tarragona, institució que promou aquesta participació en esdeveniments turístics juntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha assistit a la signatura del conveni juntament amb el president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer, i els representants dels ajuntaments i les entitats públiques i privades signants.

 

Les accions a desenvolupar en el conveni corner compten amb un pressupost conjunt, compartit de manera proporcional entre tots els participants. Pel que fa a les fires internacionals, els signants del conveni participaran a les fires ITB (Berlín, Alemanya), Vakantiebeurs (Utrecht, Holanda), WTM (Londres, Regne Unit), MITT (Moscou, Rússia) i IGTM (Canes, França). I quant a les fires estatals i nacionals, assistiran a Fitur (Madrid), Unibike (Madrid), Navartur (Pamplona) i B-Travel (Barcelona). Fitur serà la popera fira a la que assistiran, del 18 al 22 de gener.

 

Enguany han rubricat el 14è conveni els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura. Pròximament també es preveu signar un conveni Corner, amb idèntic objectiu, amb ajuntaments i entitats turístiques de les Terres de l'Ebre.

 

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, a Fitur

Fitur, la Fira Internacional de Turisme, que tindrà lloc a Madrid del 18 al 22 de gener és la propera cita que tenen els signants del conveni córner de la Costa Daurada, als quals se sumaran municipis i ens públics de les Terres de l'Ebre. En total, més de trenta ens públics i privats de la demarcació hi participaran conjuntament, integrats dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. D'aquesta manera les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre, gestionades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, promocionaran els seus atractius turístics un any més en aquesta fira, una de les compten amb més participació i projecció internacional dins el sector turístic.

La delegació de la Diputació de Tarragona estarà encapçalada pel seu president, Josep Poblet, i pel president del Patronat de Turisme de la institució, Martí Carnicer, els quals assistiran a la jornada inaugural del certamen que tindrà lloc aquest dimecres, amb una àmplia representació institucional de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Aquest saló l'any 2016 va aplegar 164 regions d'arreu del món i gairebé 130.000 professionals del sector, motiu pel qual es converteix en una cita imprescindible per a donar a conèixer als principals mercats les novetats, així com per incrementar i consolidar les relacions comercials amb operadors turístics internacionals i establir aliances empresarials que permetin atendre els canvis i necessitats que demanda el mercat.

 

Etiqueta: 
Conveni Corner
Galeria d'imatges