Alumnes de les escoles d'art i d'educació especial de la Diputació a Tarragona s'enriqueixen mútuament a través de les classes de pintura

Estudiants de l'EADT ensenyen a nois i noies de Sant Rafael en una experiència innovadora

28/02/2019
Educació
Tarragona
Comunicació
Un alumne de Sant Rafael, en plena classe a l'EADT
Un alumne de Sant Rafael, en plena classe a l'EADT

Tota una experiència d'enriquiment mutu i d'integració per a dos centres d'ensenyament de la Diputació a Tarragona. Un grup d'estudiants de Pintura de l'Escola d'Art i Disseny (EADT) ha ensenyat a pintar a alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael, en una classe pràctica que s'ha dut a terme aquest dijous al matí al centre artístic. La sessió, amb la participació dels professors d'art Gemma Molero i Adrià Cid, i la responsable del grup del col·legi Sant Rafael, Maria Teresa Buyo, és la darrera d'un seguit de classes que s'han impartit amb èxit a alumnes des de fa tres setmanes.

Aquesta col·laboració aporta beneficis a l'alumnat de tots dos centres. D'una banda, els alumnes d'educació especial aprenen pintura i desenvolupen les seves habilitats amb el suport de professionals i estudiants d'aquest àmbit i en un context extern al seu centre. De l'altra, els estudiants de Pintura desenvolupen el seu vessant més pedagògic de l'art. "S'estableix un diàleg entre dues maneres particulars de veure el món; és un guany mutu", assenyala el director de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Dani Uzquiano.

Les sessions d'alumnat de Sant Rafael a l'EADT fa anys que es duen a terme, si bé aquesta ha estat la primera vegada que hi han participat estudiants del centre d'ensenyaments artístics.

Etiqueta: 
Ensenyament
Galeria d'imatges