Cicle de concerts a càrrec de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona

Aquesta formació musical, integrada per alumnes dels conservatoris de Tortosa, Reus i Tarragona celebra enguany el seu 10è aniversari

04/09/2015
Educació
Comunicació
Cicle de concerts a càrrec de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona
Cicle de concerts a càrrec de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona

 La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona durà a terme, aquest mes de setembre, un cicle de concerts per la demarcació. El proper 5 de setembre, a les 19 h, actuarà al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant; el 6 de setembre, a les 19 h, actuarà a l'Auditori de la Diputació de Tarragona, i el 7 de setembre, a les 19 h, ho farà a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa. L'entrada als concerts és lliure, sense invitació.

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona és un projecte pedagògic que agrupa alumnes de grau professional dels conservatoris que la institució gestiona a Tarragona, Reus i Tortosa. Cada estiu, des de fa 10 anys, aquesta formació musical es constitueix i realitza unes estades tècniques i de perfeccionament amb l'objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell dels alumnes. Les estades, que enguany han tingut lloc a  Sant Carles de la Ràpita, es clouen amb un cicle de concerts arreu de la demarcació. A més de proporcionar formació musical, aquesta iniciativa fomenta l'esperit de convivència entre l'alumnat i, d'aquesta manera, propicia el creixement personal dins d'un ambient de treball que és, al mateix temps, distès i estimulador. Enguany, participen del projecte un total de 65 alumnes.

La trobada d'aquest any 2015 ha servit per celebrar els 10 anys de la Banda Simfònica de la Diputació i ha comptat amb la figura del director de Borriana (Castelló) Salvadó Sebastià López, un músic amb una excel·lent trajectòria professional en el món de la Banda i de l'Orquestra Simfònica que actualment dirigeix la Banda Municipal de Palma de Mallorca.

Trobareu més informació al document adjunt

Galeria d'imatges