Comencen els treballs a la travessera urbana de Maspujols per millorar la mobilitat i la seguretat a la zona

Es tracta de la segona fase de les obres que es fan actualment a la T-704 i que segueixen a bon ritme entre la T-11 i l’entrada a Maspujols

20/12/2016
Infraestructures
El projecte preveu la construcció d’una rotonda a la intersecció amb el camí de les Borges del Cam
El projecte preveu la construcció d’una rotonda a la intersecció amb el camí de les Borges del Cam


Amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la seguretat del trànsit i vianants al centre urbà, aquests dies han començat els treballs de condicionament de la travessera de Maspujols. Es tracta de la segona fase de condicionament de la carretera T-704 que compta amb un termini d’execució previst de cinc mesos.
 
Les obres serviran donar continuïtat a les voreres i la renovació de serveis. També es preveu la construcció d’una rotonda a la intersecció amb el camí de les Borges del Camp que permetrà millorar la mobilitat. El projecte contempla, finalment, el condicionament d’un tram d’uns 500 metres a la zona de l’accés a la urbanització Rocabruna.

Aquests treballs, redactats i dirigits  pel Servei de Carreteres de la Diputació de Tarragona, compten amb un pressupost de 660.717 euros. L’empresa ACSA Obras e Infraestructuras s’encarrega de l’execució de les obres.

Continuen de manera simultània els treballs de la primera fase a la T-704

De manera simultània, continuen a bon ritme els treballs en un tram anterior de la carretera T-704, entre la T-11 i el pont sobre la riera de Maspujols, a l’entrada d’aquesta població. L’actuació es fa a llarg de 2.131 metres de via que veurà ampliada fins a 7 metres l’actual calçada, a més d’incorporar dos vorals d’un metre cadascun. A més, es rectifica el traçat en els trams més perillosos per a la circulació de vehicles, amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat. Entre les actuacions més destacades en aquest tram hi ha la construcció del nou pont sobre la línia del ferrocarril Barcelona-Saragossa. 

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges