Comencen les obres d’ampliació i millora de la seguretat de la carretera d’accés a Vespella de Gaià

La Diputació de Tarragona inicia les obres de condicionament a la TV-2021 al llarg d’un quilòmetre, entre Vespella de Gaià i la travessera dels Masos de Vespella

02/08/2017
Infraestructures
Vespella de Gaià
Comunicació
Les obres de condicionament permetran ampliar la calçada i millorar la seguretat del trànsit en aquest punt viari
Les obres de condicionament permetran ampliar la calçada i millorar la seguretat del trànsit en aquest punt viari

La Diputació de Tarragona ha iniciat aquest setmana les obres de condicionament de la carretera TV-2021, entre l’avinguda del Pi, a Vespella de Gaià, i la travessera urbana dels Masos de Vespella, amb una longitud total del 1020 metres.

L’objectiu d’aquests treballs és la millora del traçat i l’ampliació de la carretera fins els set metres, excepte a les zones urbanes que serà de sis metres. Les obres contemplen, també, la construcció de cunetes per tal de millorar les condicions d’aquesta via i la seguretat del trànsit, en benefici de tots els usuaris.

El termini d’execució d’aquests treballs, amb un import d’ajudicació de 347.972,77 € (iva inclòs) és de 5 mesos i es preveu que acabin a finals d’any. L’empresa que realitza les obres és M.i J. Gruas, S.A , mentre que la redacció del projecte i la direcció de les obres ha anat a càrrec del Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona.

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges