Conrad Grah, autor d'un dels blocs sobre vins més seguits del món, visita la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre amb el guiatge de la Diputació

"The Wine Wankers" té més de 223.800 subscriptors, 34.700 seguidors a Instagram, 223.000 a Twitter i 4.000 a Facebook

21/08/2015
Turisme
Tarragona
Premsa
Vinya. Foto: Joan Capdevila Vallvé
Vinya. Foto: Joan Capdevila Vallvé

Conrad Grah, responsable del bloc australià The Wine Wankers i prestigiós especialista en el món del vi, ha visitat la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre convidat per l’Agència Catalana de Turisme i amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El blocaire ha seguit un programa de visites elaborat des del Patronat, amb el suport de les àrees de Turisme dels consells comarcals del Priorat, l’Alt Camp i la Conca de Barberà; l’oficina de Turisme de Cornudella de Montsant, el restaurant Nou Moderno, de Vilalba dels Arcs, i el Celler de Pinell de Brai.

Durant la seva estada a la Costa Daurada, el blocaire ha visitat cellers i tastat vins de la DO Tarragona –a Cabra del Camp-, de la DO Conca de Barberà i DO Cava –a Pira-, de la DO Montsant –a Cornudella de Montsant-, de la DOQ Priorat –a Poboleda- i de la DO Terra Alta –al Pinell de Brai–. A més, ha fet una visita guiada a Siurana, un recorregut en 4x4 al Priorat i un tast d’olis a Falset.

El bloc The Wine Wankers compta amb més de 223.800 subscriptors, 34.700 seguidors a Instagram, 223.000 a Twitter i 4.000 a Facebook. El seu perfil de lectors el formen principalment amants del món del vi d’arreu del món (45% dels Estats Units, 17% del Regne Unit, 12% d’Austràlia i 7% del Canadà).

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges
  • Conrad Grah, a l'esquerra, durant la visita a Mas Doix
  • Visita a Mas Vicenç