Continua el cicle de Turisme Inclusiu amb dues noves trobades virtuals adreçades a empreses privades del sector

Les sessions es duran a terme el 16 i 18 de setembre i tractaran sobre les noves tendències i oportunitats de mercat en aquest àmbit. S’organitzen en el marc del projecte PECT TurisTIC en Família

09/09/2020
Turisme
Tarragona
Comunicació

L’Operació Espai de Descoberta del projecte PECT TurisTIC en Família, liderada per la Diputació de Tarragona, reprén el cicle de trobades virtuals sobre Turisme inclusiu amb dues noves sessions adreçades a empreses turístiques. Les jornades tindran lloc el 16 i 18 de setembre i comptaran amb experts i professionals del sector que exposaran les noves tendències de mercat, les demandes i les oportunitats que suposa el turisme inclusiu per al sector privat.

La sessió del 16 de setembre comptarà amb les ponències de Tatiana Aleman de PREDIF y Jessica Rivero, d’ ILUNION Tecnología y Accesibilidad, que reflexionaran sobre noves demandes de les persones i les tendències de mercat del turisme inclusiu, i amb Raul Moreno i Jon Ibarra, de les empreses tecnològiques NaviLens i PUNTODIS, que exposaran les seves experiències i els serveis i productes que desenvolupen en el marc del turisme inclusiu.

El 18 de setembre s’exposaran casos de bones pràctiques d’empreses i entitats  que donen resposta a les demandes del mercat sobre turisme inclusiu, d’àmbit català i estatal, com ara càmpings, hotels i restauració. Entre els ponents hi haurà Jaisiel Madrid Sánchez, de CENFIM - Interiors Living Lab -; representants de l’Associació de Càmpings de Girona; d’ILUNION Hotels i de TUR4all (Predif/Fundacion Vodafone).

Aquest cicle de trobades virtuals vol oferir un espai per a la reflexió i debat al voltant de les oportunitats i els reptes que suposa el turisme inclusiu per als agents turístics de la demarcació de Tarragona. Es va iniciar al juliol amb dues sessions per a les administracions públiques locals, en les quals es va debatre el paper del sector públic i es van mostrar exemples de destinacions que han adaptat la seva oferta des del turisme inclusiu. Les properes sessions del 16 i 18 de setembre s’orientaran a professionals d’empreses privades del sector i el 2 d’octubre es clourà el cicle amb un taller on es treballarà en la identificació d’iniciatives concretes públiques i privades per impulsar el turisme inclusiu a les destinacions turístiques de la demarcació de Tarragona.

Totes les trobades virtuals són gratuïtes, tot i que es necessari inscriure’s prèviament i per separat a cada sessió. La informació i el formulari d’inscripció de  cada una d’elles es pot trobar online a:

16 de setembre:

https://register.gotowebinar.com/register/2766060501832903950

18 de setembre:

https://register.gotowebinar.com/register/5380660669777391118

2 d’octubre:

https://register.gotowebinar.com/register/8218692595602182158

PECT TurisTIC en Família

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”.

El PECT TurisTIC en família és una iniciativa d’intervenció coordinada liderada per la Diputació de Tarragona. Els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que coordina el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular –NFOC Salut-), Eurecat (Departament d’innovació turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

El PECT TurisTIC en família és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

 

Galeria d'imatges