El 4t Fòrum d'Inversió CAT SUD facilitarà un any més que les millors iniciatives emprenedores trobin finançament per als seus projectes

Aquesta iniciativa està impulsada per la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, ACCIÓ i la Universitat Rovira i Virgili

14/11/2019
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació
3r Fòrum d'Inversió CAT SUD
3r Fòrum d'Inversió CAT SUD

La 4a edició del Fòrum d'Inversió CAT SUD se celebrarà el proper 30 de gener a l'Auditori Diputació, a Tarragona. La Diputació, els ajuntaments de Tarragona i Reus, l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili organitzen un any més aquest espai d'oportunitats que reuneix empreses emergents d’arreu de Catalunya que busquen finançament per als seus projectes amb possibles inversors.

Els emprenedors que desitgin participar en aquesta convocatòria poden presentar els seus projectes fins al 20 de desembre. Després d'una selecció de les millors iniciatives, els emprenedors escollits tindran l'oportunitat d'exposar públicament els seus projectes davant dels inversors presents al Fòrum CAT SUD. A més, aquesta iniciativa també oferirà als seleccionats assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l'hora de comunicar el seu projecte empresarial. Hi poden participar projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Els interessats es poden adreçar a la Unitat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, al correu electrònic ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977 29 66 91.

El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d'aquesta manera potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials.

 

Etiqueta: 
Ocupació
Galeria d'imatges