El director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, nomenat nou Director General de Turisme de la Generalitat

De manera provisional, les tasques que duia a terme a la Diputació les assumirà l'actual equip humà del Patronat

12/07/2016
Turisme
Comunicació
Imatge d'arxiu de l'última Nit del Turisme
Imatge d'arxiu de l'última Nit del Turisme

El fins ara director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono i Gispert, ha estat nomenat nou Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. Després de 21 anys al capdavant de l'organisme autònom de la Diputació, deixa el càrrec per substituir Marian Muro, que desenvolupava aquestes funcions i que ara inicia una nova trajectòria professional al sector privat. Bono continuarà treballant per la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, però des d'una visió més global, amb l'objectiu de fomentar la dinamització i la competitivitat del sector turístic de tot Catalunya. El seu coneixement i experiència del sector turístic de casa nostra li servirà per afrontar un dels seus principals reptes, l'impuls al desenvolupament del Complex Turístic Integrat, al costat de PortAventura. De fet, el sector ha rebut amb optimisme aquesta notícia, atès que es tracta d'un professional forjat al territori.

Octavi Bono (Riudoms, 1968) és diplomat en Turisme (CETT-UB), llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (UNED), Màster en Direcció Pública (ESADE Universitat Ramon Llull) i doctorand a la URV amb una investigació sobre la governança en el sistema turístic català. A la Diputació, ha ocupat des de l'octubre de 1995 la gerència i la direcció del Patronat de Turisme. Al llarg d'aquests 21 anys al capdavant d'aquest organisme autònom, ha liderat l'aposta estratègica de la Diputació de Tarragona pel turisme, motor econòmic pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, ha definit estratègies diferenciades per a les dues marques que gestiona, Costa Daurada i Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de potenciar les particularitats pròpies de cada territori. En cada cas, ha fomentat l'acció conjunta dels agents i destinacions turístiques, unificant l'estratègia i els recursos.

Les tasques dutes a terme per Octavi Bono al Patronat de Turisme de la Diputació seran a partir d'ara redistribuïdes de forma provisional per l'actual equip.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges