El MAMT acull una mostra d'obres d'infants de 7 centres educatius de Tarragona en el marc del projecte solidari ‘Mirades del Món’

El Col·legi Públic Sant Rafael de la Diputació a Tarragona hi participa

26/03/2021
Cooperació
Tarragona
Comunicació
Un moment de la presentació de l'exposició
Un moment de la presentació de l'exposició

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) acull, des d’aquest divendres i fins a l’11 d’abril, una exposició amb obres d’art realitzades per més de 500 infants de Primària de 7 centres educatius de la ciutat, entre els quals el Col·legi Públic d’Educació Especial (CPEE) Sant Rafael de la Diputació a Tarragona. Es tracta del programa 'Mirades del Món', organitzat pel Comitè de Solidaritat Oscar Romero amb la col·laboració de la Diputació i de l’Ajuntament de Tarragona.

Cada centre educatiu participant a l’activitat 'Mirades del món' treballa conjuntament amb una ONG i un país diferent. En el cas concret del CPEE Sant Rafael, un grup de noies i nois del Programa d’Iniciació Professional de Fusteria va assistir, l’11 de desembre, a una videoconferència amb una cooperant del Comitè de Solidaritat Oscar Romero, que ha realitzat tasques a Nicaragua, i que els va poder explicar de primera mà la realitat en aquest país i les seves vivències. Van poder parlar directament amb la cooperant i resoldre tots els seus dubtes. Per completar l’activitat, els assistents han realitzat una creació artística amb l’objectiu de transmetre i resumir la situació del país que els ha tocat. Aquesta obra s’exposa juntament amb les creacions dels altres centres educatius al MAMT, on aquest divendres s'han presentat els dibuixos amb la participació d'alguns dels escolars; del diputat delegat dels Centres d'ensenyament, Jordi Cartanyà; del director del MAMT, Manel Margalef, i dels responsables del projecte, Òscar Fabregat i Laura de la Morena.

El programa 'Mirades del Món' té per objectiu que els estudiants coneguin una mica millor com viuen els joves de la seva edat en altres països. A més, es pretén despertar valors positius en l’alumnat envers les persones d’arreu del món, acceptant la diversitat i promovent el respecte i la convivència.

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges