El Patronat de Turisme de la Diputació promociona la Costa Daurada a la fira turística ITB de Berlín

El certamen és considerat un referent mundial en l'àmbit del turisme

05/03/2015
Turisme
Berlín
Premsa
Stand a la fira
Stand a la fira

El Patronat de Turisme de la Diputació, juntament amb altres organismes del territori, promociona la Costa Daurada a la fira ITB de Berlín, que té lloc entre el 4 i el 9 de març. Durant la fira també hi ha previstes diverses reunions amb representants de operadors turístics i companyies aèries.

La Costa Daurada participa a la fira ITB dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. La fira arriba aquest any a la seva 49ena edició, consolidada com referent mundial. L'any passat va aplegar 10.000 expositors procedents de 180 països i va ser visitada per 160.000 persones.

La Costa Daurada hi participa sota la fórmula corner internacional, fórmula que permet que, a més del Patronat de Turisme de la Diputació, hi siguin representats altres organismes de la Costa Daurada: els patronats i oficines de turisme de Cambrils, el Vendrell, Mont-roig del Camp/Miami Platja, Salou, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca, a més de l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada, l’Associació d’Hotels  Salou–Cambrils–La Pineda, l’Estació Nàutica de la Costa Daurada i l’Associació Priorat Enoturisme.

Durant la fira, el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, manté trobades amb representants de companyies aèries i operadors turístics com Jet2, Thomas Cook, Itaka o Ruf Reisen.

Aquest any hi ha previstes dues connexions setmanals entre l’aeroport de Frankfurt Hahn i Reus, entre l’1 d’abril i el 31 d’octubre, per part de Ryanair. Pel que fa al volum del mercat alemany a Catalunya, aquest representa el tercer mercat emissor, després de França i el Regne Unit. Entre el mes de setembre de 2013 i l'agost de 2014, Catalunya va rebre més d’1,4 milions de visitants alemanys.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges
  • Reunió de treball amb operadors turístics
  • Exterior de la fira