El Pla de Santa Maria inaugura el carrer Mossèn Josep Cabayol, urbanitzat amb l'ajuda del Pla d'Acció Municipal de la Diputació

Aquesta via uneix el Raval de Sant Ramon amb el carrer del Vall, en una zona que fins ara es trobava sense urbanitzar

24/04/2018
Municipi
El Pla de Santa Maria
Comunicació

El diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, i l'alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat, han inaugurat aquest dimarts a la tarda el nou carrer del municipi que porta el nom de Mossèn Josep Cabayol. Aquesta via uneix el Raval de Sant Ramon amb el carrer del Vall, en una zona que fins ara es trobava sense urbanitzar, i que millorarà l'accés a l'escola. L'obra ha comptat amb l'ajuda del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

El nou carrer del Pla de Santa Maria està dedicat a mossèn Josep Cabayol, qui va ser rector del municipi entre 1969 i 1979, i qui també ha estat present a l'acte d'inauguració. La celebració ha començat a la sala d'actes de la Casa de la Vila i després ha continuat al carrer amb la tallada de la cinta.

L'obra principal d'urbanització del carrer Mossèn Josep Cabayol ha tingut un cost de 198.000 euros, un pressupost al qual cal afegir-hi el cost dels murs de separació, 43.000 euros més. Aquestes obres han comptat amb un ajut de 118.011 euros procedents del Pla d'Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

 

Etiqueta: 
PAM
Galeria d'imatges