El Taller d'Art de la Diputació a Valls mostra les obres de l'alumnat a la ciutadania amb l’exposició ‘Habitacles’

El diputat Jordi Cartanyà visita el Taller d’Art i inaugura l'exposició de treballs del darrer curs de ceràmica, pintura i dibuix.

22/10/2019
Cultura
Valls
Comunicació
Exposició Habitacles
Exposició Habitacles

El Taller d'Art de la Diputació de Tarragona a Valls, ubicat a l'edifici de l'Institut d'Estudis Vallencs, ha inaugurat aquest dilluns l'exposició ‘Habitacles’, una mostra de les obres  realitzades per l'alumnat en el darrer curs, en les disciplines de pintura, dibuix i ceràmica. La mostra, oberta al públic en general, fa evident que, tot i partir d’uns mateixos continguts d’aprenentatge, cada alumne assoleix un llenguatge artístic propi.

L'acte inaugural l'ha presidit el diputat dels centres d’ensenyament de la Diputació de Tarragona, Jordi Cartanyà, acompanyat del president de l'Institut d'Estudis Vallencs, Francesc Murillo Galimany, i de la directora del Taller d’Art, i professora de ceràmica, Gemma Molero. El diputat ha destacat la importància de la formació artística en la societat actual, doncs és “amb formació que creixem com a persones amb esperític crític i opinió pròpia”, i per aquest motiu referma el compromís de la institució que representa amb la societat potenciant els centres educatius de la Diputació.

Abans de la inauguració el diputat ha visitat les instal·lacions del Taller d’Art de Valls, que ofereix tallers monogràfics de dibuix, pintura i ceràmica en horaris flexibles al bell mig de la ciutat de Valls (Jaume Huguet, 1). Està situat a l’edifici emblemàtic de l’antic hospital de Sant Roc, que data del 1562. Actualment una cinquantena d’alumnes habituals omplen les aules de l’escola taller, i a més, al llarg de l’any es fan monogràfics específics, com el de dibuix al nu, per als alumnes propis i per a externs interessats en l’art. Les portes del Taller són sempre obertes a tothom i es pot visitar els dilluns i dimecres, de 16.00 h a 19.00 h. El telèfon de contacte és el 977 61 44 12, si bé també es pot obtenir informació sobre aquest espai vallenc a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, als telèfons 977 21 12 53 i 977 21 12 98 o a la web: www.dipta.cat/eadt

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges
  • Moment de la inauguració de la mostra 'Habitacles'
  • Acte inaugural de la mostra 'Habitacles'
  • El diputat visita el centre
  • Les aules de dibuix