Els alumnes d’educació especial i d’art i disseny de la Diputació pinten conjuntament un mur a l’entrada de l’escola Alba

Una proposta realitzada pels alumnes d’Arts aplicades al mur de l’Escola d’Art i Disseny a Tarragona i executada pels alumnes d'educació especial decora l'entrada del centre situat al Passeig de la Boca de la Mina

14/06/2019
Educació
Reus | CPEE Alba
Comunicació
Un alumne del CPEE Alba pintant un tross del petit mur
Un alumne del CPEE Alba pintant un tross del petit mur

Durant aquesta setmana l’art dels alumnes l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona s’ha traslladat a les instal·lacions del centre d’Educació Especial Alba que la Diputació té a Reus en una col·laboració que ha culminat amb el mur d’entrada al centre convertit en un llenç artístic.

Es tracta d’una de les activitats de bones pràctiques que du a terme el centre d’educació especial amb l’objectiu de crear aliances amb centres veïns i apropar els alumnes a altres realitats educatives.

El disseny del mur ha estat realitzat pels alumnes del cicle de grau superior d’Arts aplicades al mur que es cursa a l’EADT. A més del disseny, han construït la base perquè els alumnes del CPEE Alba poguessin pintar amb unes guies. Els alumnes d’educació especial han seguit amb molta atenció les indicacions dels alumnes d’art i disseny i han aconseguit un acolorit mur que els donarà la benvinguda cada matí d’escola.

L’experiència ha estat molt enriquidora per tots els alumnes dels dos centres.

Galeria d'imatges