Els Garidells inaugura el nou consultori mèdic, construït amb el suport de la Diputació de Tarragona

Josep Poblet referma el compromís de la institució amb els municipis

22/03/2015
Infraestructures
Els Garidells
Premsa
Descobriment de la placa inaugural
Descobriment de la placa inaugural

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha inaugurat aquest dissabte el nou consultori mèdic dels Garidells juntament amb l'alcalde del municipi, Amadeu Duch, i el director dels Serveis Territorials de Salut de la Generalitat a Tarragona, Josep Mercadé. El nou equipament, situat a l'avinguda de Catalunya d'aquesta localitat de l'Alt Camp, entre el camp de futbol i l'escola, ha estat construït amb el suport de la Diputació, que hi ha destinat 147.770,68 € a través del Pla d'Acció Municipal (PAM).

Després de descobrir la placa commemorativa, els responsables institucionals presents a l'acte han visitat les instal•lacions i han destacat la importància del nou centre mèdic en la qualitat assistencial als veïns i veïnes del municipi. En la seva intervenció, Josep Poblet ha refermat, un cop més, el suport de la Diputació de Tarragona als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, en especial els més petits. El president de la institució també s’ha referit als Garidells com “un bon exponent de municipi amb bons equipaments i bona administració; és un poble petit pero ben equipat”. De la seva part, l’alcalde ha agraït el suport constant de la Diputació a la localitat. Finalment, el director dels Serveis Territorials de Salut ha recalcat que, amb el nou consultori, augmentarà la qualitat de l’atenció sanitària de proximitat.

A l'acte hi han participat, així mateix, la diputada de la Diputació de Tarragona Judit Fàbregas; el gerent territorial de l'ICS al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, Pere Àngel Montserrat; el director d'Atenció Primària de l'ICS al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, Daniel Ferre-Vidal; el director de l'EAP El Morell, Jordi Daniel, i l'adjunta a direcció de l'EAP el Morell, Maria Teresa Canela, a més de regidors del Consistori, representants d'entitats, i nombrosos veïns i veïnes que no s’han volgut perdre la inauguració d’un dels serveis assistencials més destacats del municipi.

Galeria d'imatges
  • Visita a les instal·lacions
  • Assistents a l'acte inaugural
  • Parlaments inaugurals