Els premis Condé Nast Traveler reconeixen el Delta de l'Ebre com a millor destinació estatal

La revista l'inclou a la seva Gold List 2020, elaborada a partir dels vots dels lectors

02/12/2020
Turisme
Tarragona
Comunicació
La presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, amb el premi atorgat per Condé Nast Traveler
La presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, amb el premi atorgat per Condé Nast Traveler

La revista Condé Nast Traveler, referent internacional en turisme de qualitat, ha guardonat el Delta de l'Ebre dins la categoria de 'Destino nacional', juntament amb altres indrets, recursos i empreses de l'estat i de l'estranger. Els uns i els altres integren la Gold List 2020 que aquesta prestigiosa publicació elabora anualment a partir del vots dels lectors. En el cas concret del delta, es destaca la "màgia i la bellesa" d'aquest ecosistema protegit de les Terres de l'Ebre, fet que el converteix en un indret especialment atractiu.

Enguany, l'acte públic de lliurament dels premis s'ha ajornat atesa la situació sanitària per la Covid-19. No obstant això, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ja ha rebut el guardó de Condé Nast Traveler que acredita la qualitat turística d'aquest enclavament natural. La presidenta del Patronat, Meritxell Roigé, destaca que "aquest premi referma l'estratègia de gestió turística i de promoció de la marca Terres de l'Ebre, un territori de referència en l'àmbit del turisme de natura". Segons ha afegit, "aquest guardó ens ha d'encoratjar en un moment especialment difícil per al sector a causa de la Covid i dels temporals que van malmetre molts indrets del litoral, que anem recuperant".

L'edició d'enguany dels premis de Condé Nast Traveler (www.traveler.es) ha lliurat 21 premis, en les categories de destinació internacional, resort estatal i internacional, creuers, hotel urbà i d'escapada, hotel gastronòmic o agència de viatges, entre d'altres.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges