Emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre participen en la primera trobada Afterwork organitzada per la Diputació de Tarragona

El Director General de la consultora Península, Simón Lee, ha estat el protagonista de la primera d'aquestes reunions informals entre empresaris i emprenedors

27/04/2018
Promoció Econòmica
Reus
Comunicació
La trobada ha tingut lloc a Reus
La trobada ha tingut lloc a Reus

Emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han participat aquest dijous a la tarda a Reus en la primera trobada Afterwork organitzada per la Diputació de Tarragona, a través de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. Aquesta activitat pretén ser un espai de reunió d'intercanvi d'experiències professionals en un ambient relaxat.

La trobada ha comptat amb la presència de Simón Lee, director de Península, una consultora especialitzada en programes d'incubació amb startups per a corporacions. Lee ha ofert la xerrada Lliçons apreses, d'emprenedor a emprenedor. Creació d’startups i corporate venturing sobre l'ecosistema emprenedor-inversor i sobre la importància de la metodologia Lean Startup per optimitzar el procés de creació d'una startup. Durant la seva intervenció, Lee també ha compartit la seva experiència i ha explicat com va redirigir l'empresa en moments clau, degut a la constant evolució de la tecnologia i la necessitat d'adaptar-se.

Per cloure l'acte, els empresaris i emprenedors participants han exposat els seus projectes, han compartit els seus dubtes, han pogut demanar assessorament al convidat i han gaudit d'un espai de networking on han pogut conèixer i relacionar-se amb la resta d'assistents.

Aquesta ha estat la primera d'una sèrie d'espais de trobada organitzats per la Diputació de Tarragona que tenen per objectiu que els participants puguin ampliar els seus contactes i conèixer possibles clients per als seus negocis. Les properes sessions es duran a terme a Tortosa al mes de maig i a Tarragona, al juny.

Etiqueta: 
Emprenedoria
Galeria d'imatges
  • Simón Lee