Estudiants de l'EADT apadrinen artísticament els alumnes de primària de l'Escola Salvador Espriu de Roda de Berà

El projecte ha consistit en un intercanvi artístic entre els joves il·lustradors i els escolars

27/06/2013
Educació
Premsa
Participants de l'experiència
Participants de l'experiència

Els estudiants del cicle formatiu superior d'il·lustració de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) han participat, aquest mes de juny, d'un projecte d'apadrinament que ha consistit en un intercanvi artístic entre els joves il·lustradors i els alumnes de primer de primària de l'Escola Salvador Espriu de Roda de Berà. Aquest intercanvi, tutoritzat per Pep Mariné (EADT) i Elisenda Virgili (Escola Salvador Espriu), s'ha dut a terme sota el tema de l'autoretrat.

A través d'aquesta proposta d'aprenentatge els alumnes de primària de l'Escola Salvador Espriu havien de crear una sèrie de tres autoretrats i mostrar-los als joves il·lustradors de l'EADT per tal que aquests últims els realitzessin un nou dibuix. Els treballs es van exposar a l'Escola Salvador Espriu. Com a activitat complementària, els alumnes de Roda de Berà van realitzar un retrat del seu “padrí o padrina”.

A banda de l'EADT i de l'Escola Salvador Espriu, en aquesta iniciativa també hi ha col·laborat, com a nexe de connexió entre els dos centres educatius, el Centre d'Art de Tarragona. Està previst que la mostra amb tots els retrats s'instal·li a l'Escola d'Art i Disseny durant el proper curs escolar.

Galeria d'imatges