Finalitza el Pla d’Ocupació Priorat 2014, impulsat per la Diputació de Tarragona

Amb la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat

12/12/2014
Promoció Econòmica
Premsa
Finalitza el Pla d’Ocupació Priorat 2014, impulsat per la Diputació de Tarragona
Finalitza el Pla d’Ocupació Priorat 2014, impulsat per la Diputació de Tarragona

Dijous va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Priorat, la cloenda del Pla d’Ocupació Priorat 2014, un projecte ocupacional de sis mesos de durada adreçat a persones aturades que ha impulsat la Diputació de Tarragona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Priorat.

L'equip, format per 5 treballadors, (1 responsable i 4 peons) ha desenvolupat tasques de manteniment i millora de l’entorn urbà als municipis de Bellmunt del Priorat, Capçanes, Cornudella de Montsant, Falset, Gratallops, els Guiamets, Marçà, el mAsroig, la Morera de Montsant, Porrera, Pradell de la Teixeta, Torroja del Priorat i la Vilella Alta. Els participants han rebut formació general adequada a les necessitats del grup i formació específica com el curs de motoserrista i de prevenció de riscos laborals (de 60 hores de durada).

A l’inici del projecte es va realitzar una primera jornada d’acollida per comentar amb els treballadors els aspectes més importants de la feina a desenvolupar, i se’ls va impartir una primera formació en competències professionals, aprofundint especialment en el treball en equip.

Al cap de 3 mesos es va dur a terme una sessió de seguiment per tal de valorar les tasques realitzades, i es va impartir el mòdul "Recerca de feina", orientat a facilitar la inserció dels participants al món laboral, mitjançant la correcta elaboració del currículum i l'aprenentatge d'altres coneixements complementaris.

Ahir, durant la cloenda, es va impartir el mòdul formatiu "Com fer front a la recerca de feina", i es van fer les entrevistes finals de valoració als usuaris per tal de conèixer el seu grau de satisfacció envers el Pla d’Ocupació.

Aquest projecte forma part del Pla de foment de l’ocupació 2014 que la Diputació de Tarragona ha impulsat amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació, amb una actuació dirigida al conjunt del territori i repartida entre les 10 comarques de la demarcació.

Etiqueta: 
Pla Ocupació
Galeria d'imatges