Godall renova els serveis i la pavimentació als carrers de la població

La Diputació s'ha fet càrrec de la redacció i la direcció del projecte, que també ha contribuït a finançar a través del Pla d'Acció Municipal

21/12/2016
Infraestructures
Godall
Comunicació

El municipi de Godall, al Montsià, ha finalitzat els treballs d'una nova fase del projecte de renovació de la pavimentació i els serveis de la població. Les actuacions han consistit en la renovació de les xarxes de clavegueram i pluvials, soterrament de la xarxa d'enllumenat públic i xarxa de telecomunicacions als carrers Arrabal 1 i 2, Arrabaleta 1 i 2, Sant Josep 1 i 2, Pou Centelles i la Placeta al nucli de Godall.

Un cop feta la demolició del paviment existent, i renovats els serveis, s'han pavimentat els carrers deixant les voreres i les calçades al mateix nivell. Aquests dos espais s'han delimitat amb una franja en forma de canaleta apta per recollir l'aigua i amb acabat de formigó, que permet la convivència entre vehicles i vianants en els diferents carrers.  Amb un pressupost de gairebé 280.000 euros, el projecte d'obres ha estat redactat i dirigit per la Diputació de Tarragona. Els treballs s'han finançat a través del Pla d'Acció Municipal amb una aportació de 236.000 euros i de les aportacions del consistori, properes als 43.000 euros. 

Amb actuacions com les dutes a terme a Godall, la Diputació de Tarragona impulsa el desenvolupament equilibrat i sostenible dels municipis de la demarcació amb l'objectiu de procurar una millora en la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Etiqueta: 
Municipis
Galeria d'imatges