Josep Poblet inaugura a Marçà set carrers, arranjats amb l'ajut de la Diputació de Tarragona

L'obra, amb una inversió de 72.390 euros, ha millorat notablement la qualitat de vida dels veïns.

15/07/2013
Premsa
Josep Poblet inaugura a Marçà set carrers, arranjats amb l'ajut de la Diputació de Tarragona
Josep Poblet inaugura a Marçà set carrers, arranjats amb l'ajut de la Diputació de Tarragona

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha inaugurat aquest matí set carrers de Marçà, remodelats amb l'ajut econòmic de la Diputació de Tarragona. Acompanyat per l'alcalde d'aquest municipi del Priorat, Josep Ma Piqué, ha recorregut els trams urbanitzats durant els darrers sis anys, i que han suposat una inversió per part de la Diputació de 72.390 euros. A l'acte, també hi han assistit el senador Josep Maldonado i el diputat de la Diputació Tomàs Bigorra, així com representants de la corporació municipal.

Els carrers que s'han arranjat són Ricard Piqué, De la Sénia, Pintor Sancho, Doctor Sastre Piqué, Mestre Sanz, Baixada de la Font i carrer Major. Les obres han millorat notablement la qualitat de vida dels veïns del municipi, ja que han permès fer arribar el subministre de gas a tots els domicilis.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha aprofitat la seva visita al municipi per visitar el Museu Lula Pérez i Marçà Giné, acompanyat de l'alcalde i del regidor Pedro Rofes, qui ha fet de guia. L'equipament, que va ser inaugurat l'any 1994, posa a disposició dels més de 300 visitants que rep a l'any una col·lecció amb obres d'aquests dos artistes locals, que van cedir les seves creacions a l'Ajuntament de Marçà.

Josep Poblet ha ressaltat la “bona feina” duta a terme en les obres d'arranjament d'aquests carrers, tot afirmant que “Marçà és un poble endreçat”. A més, el president de la Diputació de Tarragona ha expressat la voluntat de potenciar el turisme interior. “Som una zona de molt de turisme, i hem de fer que aquests turistes també visitin pobles com Marçà”, ha dit.

Finalment, Josep Poblet ha tallat la cinta inaugural, acompanyat per la pubilla i l'hereu del municipi. 

Galeria d'imatges