La Diputació col·labora amb l'Ajuntament de Reus per tenir a punt les instal·lacions esportives que acolliran els Jocs Mediterranis 2017

Aquest divendres s'ha signat el conveni que regula una aportació d'1,8 milions d'euros per a l'adequació del Pavelló Olímpic i de l'Estadi Municipal

08/07/2016
Diputació
Reus
Comunicació
Acte de signatura del conveni
Acte de signatura del conveni

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han signat aquest divendres un conveni que permetrà tenir a punt les instal·lacions municipals que acolliran competicions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. L'aportació de la Diputació ascendeix a 1.805.320 euros i suposa gairebé el 80% de la despesa prevista en les obres de remodelació del Pavelló Olímpic i de l'Estadi Municipal.

L'Estadi Municipal ha estat l'escenari de la signatura d'aquest acord per part del president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. Precisament, aquesta instal·lació ja ha iniciat les obres de substitució i millora del terreny de joc, que són només una part de les remodelacions que requereix el Pla Director dels Jocs. En aquest sentit, a l'Estadi està previst executar una altra obra d'adequació i reforma i pel que fa al Pavelló Olímpic s'hi faran obres de remodelació de la instal·lació i d'impermeabilització de les cobertes laterals.

L'aportació econòmica de la Diputació s'emmarca en el compromís de la institució supramunicipal de col·laborar en l'organització dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En concret, la institució destina gairebé 9 milions d'euros al finançament de les obres d'adequació que s'han de fer en instal·lacions municipals per tal que l'organització dels jocs disposi de les infraestructures necessàries per al seu desenvolupament.

Ascens històric del Reus Deportiu

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha aprofitat l'acte per felicitar el club pel seu ascens històric a Segona Divisió, i ha lliurat un obsequi commemoratiu al seu president, Xavier Llastarri.

 

Etiqueta: 
Convenis
Galeria d'imatges
  • Visita a les obres que s'han iniciat al terreny de joc
  • Lliurament de l'obsequi commemoratiu al Reus Deportiu
  • Acte de signatura del conveni