La Diputació col·labora amb l'Ajuntament de Salou en la millora del Pavelló que acollirà els Jocs Mediterranis

Aquest divendres s'ha signat el conveni que regula aquesta aportació, i també els que fan referència a l'Any Toda i al Trapezi amb l'Ajuntament de Reus

01/07/2016
Infraestructures
Tarragona
Comunicació
Acte de signatura del conveni
Acte de signatura del conveni

La Diputació de Tarragona destinarà 363.000 euros a finançar les obres de renovació i millora del Pavelló Central de Salou, que acollirà competicions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Així ho estableix el conveni de col·laboració que han signat aquest divendres el president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde del municipi, Pere Granados, al Palau de la Diputació.

Aquesta aportació econòmica s'emmarca en el compromís de la institució supramunicipal de col·laborar en l'organització dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017. En concret, la Diputació contribueix al finançament de les obres d'adequació necessàries perquè les infraestructures dels municipis subseus acullin competicions, d'acord amb les previsions del Pla Director dels Jocs.

Impuls a l'Any Toda i al Trapezi

Aquest divendres, la Diputació ha refermat el seu suport a diverses iniciatives culturals impulsades des de l'Ajuntament de Reus. El president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, han subscrit l'acord que fa referència a la commemoració del 75è aniversari de la mort d'Eduard Toda i Güell, fill il·lustre de la ciutat. La Diputació aporta 50.000 euros per a l'organització d'un seguit d'activitats, exposicions, conferències i el documental Les set vides d'Eduard Toda. A més, també han signat el conveni que regula l'aportació de 30.000 euros per a la celebració de la Fira de Circ de Catalunya – Trapezi a la ciutat.

Etiqueta: 
Convenis
Galeria d'imatges