La Diputació col·labora en l'inventari de recursos de microturisme a les Terres de l'Ebre, que impulsa l'IDECE

El president de la Diputació, Josep Poblet, i el president de l'institut i conseller de la Generalitat, Santi Vila, signen l'acord, que fomenta el desenvolupament turístic sostenible del territori

16/07/2015
Turisme
Tarragona
Premsa
Josep Poblet i Santi Vila
Josep Poblet i Santi Vila

Properament, les Terres de l'Ebre comptaran amb un inventari de recursos de microturisme. Aquest instrument, impulsat per l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) pretén garantir un creixement turístic sostenible del territori. Per aquest motiu, la Diputació de Tarragona hi dóna suport, tal com queda palès al conveni signat entre les dues institucions, que regula l'aportació econòmica de 32.000 euros per a fer possible aquesta iniciativa.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el president de l'Institut per al Desenvolupament de la Comarques de l'Ebre (IDECE) i conseller de la Generalitat, Santi Vila, han subscrit recentment l'acord en un acte al Palau de la Diputació. Tal com han destacat, aquesta aportació permetrà optimitzar les potencialitats locals del territori ebrenc, impulsant la marca turística Terres de l'Ebre, gestionada precisament pel Patronat de Turisme de la Diputació.

L'inventari de recursos de microturisme a les comarques de les Terres de l'Ebre pretén definir una microgeografia que dibuixi la multiplicitat de focus d'interès turístic sobre el territori a partir d'un valor cultural, històric i paisatgístic. L'objectiu és aportar una nova perspectiva, que sumi als objectius establerts fins ara, per tal de garantir un creixement turístic sostenible, arrelat al territori, i cohesionat, equilibrat i respectuós amb el medi ambient.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges