La Diputació de Tarragona aprova una moció de suport al president Mas i altres membres del Govern de la Generalitat en relació a la querella de la Fiscalia General de l'Estat

El manifest s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU, ERC i PSC, i el vot en contra del PP

19/12/2014
Diputació
Tarragona
Premsa

l ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat aquest matí una moció de rebuig a la querella presentada per la Fiscalia General de l'Estat contra el president de la Generalitat, Artur Mas; la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per la convocatòria de la consulta sobre el futur polític de Catalunya celebrada el 9 de novembre. El manifest ha rebut els vots favorables de CiU, PSC i ERC, i el vot en contra del PP, durant la sessió plenària ordinària celebrada aquest matí.

El text lamenta que el govern espanyol hagi respost a les manifestacions massives de la ciutadania catalana indicant a la Fiscalia General de l'Estat la presentació d'una querella contra diversos membres de la Generalitat. Per aquest motiu, rebutja "qualsevol intent d'exigència de responsabilitats en relació al procés participatiu del 9 de novembre" i mostra "el suport de la Diputació de Tarragona al president de la Generalitat, la vicepresidenta del Govern i a la consellera d'Ensenyament".

Etiqueta: 
Ple
Galeria d'imatges