La Diputació de Tarragona dóna a conèixer els avantatges competitius de l’aeroport de Reus a les jornades Connect Aviation, a Irlanda

El Patronat de Turisme de la institució hi ha participat de manera coordinada amb la Generalitat, en el marc de les tasques de promoció de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus

10/06/2015
Turisme
Un moment de les jornades
Un moment de les jornades

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha participat a Killarney (Irlanda) Connect Aviation 2015, unes jornades adreçades a gestors d’aeroports, companyies aèries i responsables de destinacions turístiques. El Patronat hi ha participat de manera coordinada amb la Generalitat en el marc de les tasques de promoció de la Taula Estratègica de Promoció de l’Aeroport de Reus.

Les jornades Connect Aviation són un punt de trobada entre línies aèries, aeroports i destinacions turístiques on es negocien possibles sinergies per al desenvolupament de noves línies aèries al continent europeu. En aquesta edició hi han participat representants de 45 companyies aèries.

El Patronat de Turisme de la Diputació ha participat al Connect Aviation 2015 conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. Durant les seves trobades amb companyies aèries s’han donat a conèixer les característiques de la destinació i els avantatges competitius que presenta l’aeroport de Reus. Les trobades han estat amb companyies aèries que operen a mercats com Regne Unit, Rússia, França, Irlanda, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Espanya i Kazakhastan.

Durant la presència al Connect es va aprofitar per participar en les jornades paral·leles, amb presentacions i conferències que van permetre conèixer amb més detall les novetats en les estratègies d’algunes companyies així com les dinàmiques pròpies del sector.

Al llarg dels darrers 3 anys s'han mantingut contactes amb més de 100 companyies per presentar la destinació i la infraestructura aeroportuària. Aquesta feina de promoció s'emmarca en les accions de la Taula Estratègica de Promoció de l'Aeroport de Reus, coordinada entre la Diputació de Tarragona i el Govern de la Generalitat de Catalunya. En el finançament de les accions de la taula hi participen també els ajuntaments de Reus, Tarragona, Cambrils, Salou, Vila-seca i les cambres de comerç de Reus, Tarragona i Valls.


 

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges