La Diputació de Tarragona i 12 entitats socials impulsen actuacions mediambientals en el marc del programa de l'Obra Social "la Caixa"

Rubricat l'acord de col·laboració en un acte al Palau de la Diputació

14/07/2015
Cooperació
Tarragona
Premsa
Representants dels ens signants, al Palau de la Diputació de Tarragona
Representants dels ens signants, al Palau de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona i 12 entitats socials del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han rubricat, aquest dimarts, l'acord anual de col·laboració per la preservació dels espais naturals de la demarcació i per la inserció laboral de persones en risc d'exclusió. L'acte, que ha congregat al Palau de la Diputació els representants dels diferents ens signants, és fruit del conveni marc entre la institució supramunicipal i l'Obra Social "la Caixa". Des que es va posar en marxa per primer cop, l'any 2006, un total de 589 persones en risc d’exclusió han tingut accés al món laboral a través de 99 projectes mediambientals.

Durant l'acte de signatura, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha fet èmfasi en la importància d'aquests acords pel seu doble vessant: el social i el mediambiental. "Les aliances ens fan avançar molt més", ha indicat Poblet, qui ha ressaltat, així mateix, la distribució equilibrada dels projectes en els darrers deu anys arreu del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En el mateix sentit s'ha referit el director d'institucions de CaixaBank, Eduard Gené, i els representants de les diferents entitats signants, entitats on pertanyen les 49 persones en risc d’exclusió social greu que participaran en aquests treballs. Aquests treballadors són persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental severa, aturats de llarga durada, expresos, exdrogoaddictes o joves tutelats. També es facilitarà l’accés al món laboral a col·lectius de joves que s’estan formant i que són a l’atur. "El valor d'aquest acte d'avui rau en la millora de la situació laboral i vital de totes aquestes persones" ha assenyalat el president de la Fundació Onada, Josep Gomis, qui al final de l'acte s'ha incorporat a la taula presidencial i ha exercit de portaveu dels representants de les diverses entitats. En la mateixa taula, on també s'hi ha assegut la diputada delegada Immaculada Costa, han anat passant els diferents responsables de les entitats signants. En el seu nom, Josep Gomis ha agraït la sensibilitat del president de la Diputació pel seu suport any rere any als diferents projectes socials emmarcats en el programa de l'Obra Social "la Caixa".

Etiqueta: 
Cooperació
Galeria d'imatges
 • Aprodisca
 • Fundació Onada
 • Taller Baix Camp
 • Cooperativa Entra!
 • Fundació Pere Mata Amposta
 • Fundació Astres Terres de l'Ebre
 • CEN
 • Aurora
 • Serra de Llaberia
 • Santa Teresa
 • Formació i Treball