La Diputació de Tarragona obre la convocatòria d’ajuts per a entitats culturals i esportives de la demarcació

Els interessats poden tramitar les sol·licituds fins al 16 d’agost

22/07/2020
Cultura
Tarragona
Comunicació

La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria d’ajuts per a entitats i fundacions d’àmbit cultural i esportiu de la demarcació de Tarragona. Enguany la institució concedirà un total de 1,1M€ als organismes sol·licitants per tal que puguin impulsar activitats al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès durant el 2020. Tots els interessats ja poden tramitar les sol·licituds al Registre General de la Diputació, fins al 16 d’agost.

Les entitats i fundacions podran destinar els ajuts d’aquesta convocatòria a finançar activitats culturals i esportives de caràcter extraordinari, que ja hagin realitzat o que tinguin pendents d’executar durant el 2020; i enguany també les podran fer servir per sufragar despeses d’activitats que finalment no s’han pogut celebrar degut a la situació d’emergència ocasionada per la COVID-19 o a cobrir el dèficit causat pels diferents graus d’ocupació permesos en les etapes de desescalada. 

La Diputació de Tarragona aprova anualment una convocatòria d’ajuts per activitats culturals de caràcter singular i esportives destinats a entitats i fundacions. Amb motiu de la crisi sanitària i les conseqüències econòmiques que se’n deriven, la institució ha adaptat enguany aquesta convocatòria i ha inclòs els conceptes de despeses causades per la COVID-19.  

L’objectiu és que es pugui realitzar aquella activitat cultural i esportiva singular que les condicons sanitàries permetin en cada moment i amb les mesures de seguretat i prevenció necessàries per dur-les a terme amb garanties.   La dinamització cultural i la promoció de l’esport a les comarques del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre són dues de les prioritats de la Diputació de Tarragona en el seu servei cap a totes les persones la demarcació. Tota la informació de la convocatòria i els formularis són consultables a la seu electrònica de la Diputació.

Etiqueta: 
CulturaCOVID-19
Galeria d'imatges