La Diputació de Tarragona promociona el turisme ornitològic de les Terres de l'Ebre a la Feria Internacional de Turismo Ornitológico, FIO

Aquest estiu participarà també a la Birdwatching Bird Fair, BBF, al Regne Unit

04/03/2015
Turisme
Extremadura
Premsa
Estand de les Terres de l'Ebre a la FIO
Estand de les Terres de l'Ebre a la FIO

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha promocionat el turisme ornitològic de les Terres de l'Ebre a la desena edició de la Feria Internacional de Turismo Ornitológico, FIO (http://fioextremadura.es), celebrada al petit nucli de Villareal de San Carlos, al municipi extremeny de Serradilla, en ple parc nacional de Monfragüe. Aquest certamen és el principal aglutinador de l’oferta de turisme ornitològic de la Península Ibèrica, tant des d’un punt de vista naturalístic, com des del vessant purament turístic i d’accessoris. La fira, amb uns 10.000 visitants anuals, està plenament consolidada.

En aquesta edició s'han concentrat un centenar d’expositors, i novament s'hi ha organitzat reunions de treball amb operadors turístics de països com el Regne Unit, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Dinamarca, o la República Txeca, a més d’Espanya. A la fira han estat presents especialistes en material ornitològic, i de natura en general, representants del món empresarial i de les institucions implicades tant en la protecció del medi ambient com en el desenvolupament del turisme, agències de viatges, o serveis de guies. La Fira Internacional de Turisme Ornitològic d'Extremadura persegueix valorar i augmentar el turisme sostenible i respectuós ambientalment, al mateix temps que pretén ser cita imprescindible per a tots els agents relacionats amb el món dels viatges i l'observació d'aus.

En el marc de les reunions de treball, el Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre ha mantingut contactes amb operadors especialitzats, com el francès Escursia, els holandesos Stichting Vogelreizen i Globe Natuurreizen, el danès Williams Rejser, el noruec NoF Travel i els anglesos The Travelling Naturalist.

L'assistència a aquesta fira, juntament amb la participació el proper mes d’agost a la Birdwatching Bird Fair, BBF, del Regne Unit, donen continuïtat a la promoció de producte de turisme ornitològic que el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre té programat. A banda, aquest mes de febrer s’ha publicat el quart butlletí d’ornitologia i natura de les Terres de l’Ebre, http://birdwatchingnews.terresdelebre.travel/ca/02-2015/

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges