La Diputació de Tarragona s’adhereix al manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

El dia 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La Diputació de Tarragona se suma un any més a aquesta causa i s’adhereix al manifest unitari per commemorar aquest dia.

22/11/2021
Comunicació

El dijous 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. La Diputació de Tarragona se suma un any més a aquesta causa i s’adhereix al manifest unitari per commemorar aquest dia. Es tracta d’un document elaborat per l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, consensuat amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Delegació del govern a Catalunya i les quatre diputacions catalanes.

La Diputació de Tarragona, compromesa amb la defensa dels drets de les dones, la lluita feminista i la denúncia de la violència masclista, ha continuat amb la campanya engegada el passat any, però fent parant especial atenció al conflicte d'assetjament a les llars, amb el lema:  "Violència contra les dones: ni a casa, ni al teu municipi, ni enlloc". Amb aquesta campanya la Diputació, sensible amb les causes socials i compromesa amb les persones, vol sensibilitzar la ciutadania dels municipis del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès sobre la importància de defensar els drets i les llibertats de totes i tots. En aquest sentit s'ha editat un cartell personalitzable per als ajuntaments que vulguin emprar-lo en la seva campanya de sensibilització.

El manifest elaborat per l’Institut Català de les Dones se centra en el reconeixement i les modificacions de la Llei 17/2020, de modificació de la 5/2008, del dret de les dones a erradicar la violència masclista.

El divendres 26 de novembre es llegirà el manifest al ple de la Diputació de Tarragona.

Podeu consultar el text íntegre en el document adjunt.

Espot Violència de Genère
Galeria d'imatges
  • Cartell personalitzable