La Diputació de Tarragona se suma als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

S'han organitzat actes institucionals i ofrenes florals en diversos municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès

10/09/2021
Diputació
Tarragona
Comunicació
Diada Nacional de Catalunya
Diada Nacional de Catalunya

La Diputació de Tarragona se suma a als actes que tenen lloc al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès amb motiu de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. La presidenta de la institució, Noemí Llauradó, vicepresidentes i diputades de la Corporació participen aquests dies en diversos actes institucionals i ofrenes florals que s’han organitzat.

El mateix dia de la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, assistirà a l'acte institucional i formarà part de l'ofrena floral que tindrà lloc a la Plaça del Baluard de Reus. Alhora, a Tarragona, la commemoració tindrà lloc al Passeig Marítim Rafael Casanova i hi participarà la diputada de la Diputació Sílvia Puerto. La vicepresidenta Eva Mata assistirà a l'acte organitzat al municipi del Vendrell.

D’altra banda, aquest dijous, 9 de setembre, la vicepresidenta Meritxell Roigé ha participat de l'acte institucional organitzat per la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a Tortosa. I dilluns, 6 de setembre, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va assistir a la trobada organitzada a Marçà per la delegació del Govern al Camp de Tarragona.

Etiqueta: 
diada
Galeria d'imatges